Tuinontwerpen

Jouw ideeën en wensen vertalen we naar een uniek tuinontwerp!
Laat je verrassen door onze creativiteit en deskundigheid.

Proces naar je droomtuin

Stap 1
Jouw wensen

IMG_2407

In een intakegesprek inventariseren we jouw wensen en ideeën. Dit is ons uitgangspunt. Daarnaast noteren we gegevens zoals tuinligging t.o.v. de zon, hoogte verschillen, beplanting, etc.

Stap 2
Advies

IMG_2397

Vanuit onze expertise en ervaring kunnen wij je goed adviseren over de indeling van de tuin, het gebruik van planten en gebruik van verschillende materialen en grondstoffen.

Stap 3
Budget

budget

Het budget dat je hebt gereserveerd voor de tuin is een belangrijke leidraad voor ons ontwerp. Zie ook stap 5. We kijken samen welke rol wij op ons nemen. We kunnen het volledige ontwerp uitvoeren, maar wellicht wil en kun je zelf ook een steentje bijdragen.

Stap 4
Tekentafel

Tekentafel

Het ontwerpen kan beginnen! In deze fase worden de ideeën omgezet naar unieke ontwerpen. Elke schets is uniek en sluit aan de persoonlijke wensen in combinatie met de mogelijkheden die de tuin biedt. Denk hierbij aan ligging t.o.v. de zon, afmeting en eventuele hoogteverschillen.

Stap 5
Stappenplan

IMG_4522

Mochten budgettaire redenen het aanleggen van jouw tuin toch enigszins belemmeren kunnen wij gezamenlijk een stappenplan ontwikkelen om in ieder geval een begin te maken met het realiseren van jouw “droom” tuin.

Stap 6
Tuinaanleg

IMG_2429

Wanneer je besluit om de door Agterbos Hoveniers ontworpen tuin aan te laten leggen, nemen wij de kosten van het ontwerp voor onze rekening.

Renoveren van een bestaande tuin

Ook voor het renoveren van jouw tuin kun je ons benaderen voor een creatieve inbreng en/of advies. Hierin zijn diverse mogelijkheden van een totale renovatie tot renovatie in fasen.
Dus kan jouw tuin wel een facelift gebruiken, een nieuwe grasmat, schutting of terras, je bent bij Agterbos Hoveniers aan het juiste adres!
Ook voor het plaatsen van een veranda, de aanleg van een vijver of een kleinere klus als het her-beplanten van een border kun je bij ons terecht.

  • Nieuwe grasmat
  • Schuttingen
  • Terras
  • Veranda
  • Aanleg vijver
  • Beplanten border
  • Nieuw lichtplan

Vrijblijvende afspraak

Maak direct vrijblijvend een afspraak! Met een afspraak zit je nergens aan vast, maar kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor een ontwerp, aanleg of onderhoud van je tuin.