Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is een spannend onderdeel van het creëren van een ideale woonplek.
Een tuin is medebepalend voor de uitstraling van een woning.
Daar nemen we graag samen met jou de tijd voor.

Kunstgras

Onbezorgd genieten van een mooie groene grasmat in jouw tuin. Met kunstgras is dit binnen handbereik. Kunstgras is onderhoudsarm, duurzaam en bespaart je vele liters water.
Er is keuze uit veel soorten kunstgras, nauwelijks nog te onderscheiden van echt gras.
Wij adviseren je hier graag in.

Verlichting

Voor een sfeervolle tuin in de avonduren is verlichting cruciaal. Voor zwoele zomeravonden waar je zelf in de tuin zit, maar ook voor het zicht vanuit de woonkamer. Door te werken met de juiste verlichting zul je nog meer genieten van je tuin.

Tuinhout

De tuin als verlenging van jouw huis. Door op een speelse wijze gebruik te maken van hout is dit binnen handbereik. Denk aan een houten overkapping, pergola of prieel. Door deze natuurlijke sfeermaker in jouw tuin te verwerken, creëer je eenheid. Maak sfeer met verschillende houten onderdelen in je tuin als schuttingen, vlonders of (verrijdbare) bloembakken.

Vijver -en waterpartij

Een vijver of waterpartij kan een echte eye-catcher in je tuin zijn. Siervijvers, natuurvijvers, koivijvers, waterloops, wij kunnen het leveren en daarbij ook de vijverplanten, vissen en aanverwante artikelen.

Sierbestrating

Kies je voor trendy betontegels of juist voor waaltjes oude stijl? Ons assortiment is bijzonder uitgebreid waardoor we ongetwijfeld aan jouw wensen tegemoet kunnen komen.
Mede dankzij onze goede samenwerking met o.a. Buiter Beton in Balkbrug.

Tuin objecten

Tuinobjecten kunnen de tuin een andere dimensie geven of een bepaalde stijl helemaal afmaken. Mooie potten, een zonnewijzer of een bijzonder beeldhouwwerk. Een verfraaiing van je tuin is soms verrassend eenvoudig te realiseren.

Wij werken samen met:

Vrijblijvende afspraak

Maak direct vrijblijvend een afspraak! Met een afspraak zit je nergens aan vast, maar kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor een ontwerp, aanleg of onderhoud van je tuin.