Tuinonderhoud

Iedere tuin heeft onderhoud nodig, van onkruid wieden tot aan groot onderhoud: snoeien, herplanten, bijpoten, bemesten en zelfs het vellen van bomen.
Wij onderhouden tuinen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Je kunt het hele jaar op ons rekenen!

Snoeien

IMG_2407

Snoeien doet bloeien! Maar hoe precies? En wanneer moet je ook alweer welke plant snoeien voor het beste resultaat? Wij kunnen je adviseren, maar we pakken het net zo lief meteen even aan. Schakel ons in voor deskundig snoeionderhoud in voor- en najaar.

Gazononderhoud

IMG_2397

Om je mooie groene grasmat zo mooi groen te houden heeft het onderhoud nodig: naast regelmatig maaien en water geven moet je de grasmat verticuteren en bemesten. Ons team weet hoe je het mos weghoudt en hoe je kale plekken voorkomt of weer mooi groen krijgt!

Bomen vellen

boom snoeien

Bomen vellen is een vak apart en vereist deskundigheid als je geen ongelukken wilt! Ons team is hierin zeer bedreven en kan iedere boom vellen. We helpen je desnoods met de kapvergunning en zorgen dat alles netjes opgeleverd wordt. Bel gerust als je wilt dat we eens meekijken of als je een offerte wilt.

Abonnement

budget

Voor gegarandeerd onderhoud het hele jaar door, adviseren we een abonnement ofwel een onderhoudscontract af te sluiten, dat past bij jou en je tuin. Een uitkomst voor iedereen met iets minder groene vingers. Wij maken duidelijke afspraken over de werkverdeling, onderhoudsfrequentie en wat het onderhoud moet omvatten.

Zakelijk

onderhoud: water geven

Een bedrijfstuin is als het ware je visitekaartje. Door ons onderhouden, tevens ook óns visitekaartje. De bedrijfstuin kan keurig onderhouden een waardige aanvulling zijn op de uitstraling van uw bedrijfspand. Hierin kunnen wij op een deskundige manier ondersteunen. Wil je meer informatie of weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan rustig contact op.

Tips

De tuin omspitten

Kijk hieronder voor enkele tips om zelf aan de slag te gaan in je tuin. Ieder seizoen, en eigenlijk iedere maand vraagt je tuin andere specifieke aandacht.

Advies voor oktober, november en december

De hoogste tijd om je tuin winterklaar te maken!

Te doen:

  • Zorg dat blad van het gazon blijft en bemest het gazon, zodat het gras in een goede staat blijft. Ter verbetering van het gazon kun je met kalk strooien.
  • Snoeien houdt je planten en bomen gezond. Voor snoei-advies, neem gerust contact op!
  • Zorg dat je eikenblad uit de borders houdt. Eikenblad is zuur en tast de grond en andere planten aan.

Vrijblijvende afspraak

Geen mogelijkheid, zin of tijd om zelf je tuin te onderhouden? Maak direct vrijblijvend een afspraak! Met een afspraak zit je nergens aan vast, maar kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor een ontwerp, aanleg of onderhoud van je tuin.